Notiks "Reaton" organizētās "Profesionāļu dienas"

Rīga, 15.febr., LETA. Daudznozaru uzņēmums SIA "Reaton" Ķīpsalā organizēs "Profesionāļu dienas", kuru ietvaros uzņēmuma pārstāvji un nozares speciālisti vēstīs par viesmīlības nozares aktualitātēm un jaunākajām tendencēm, aģentūru LETA informēja kompānijā.

Pasākums notiks šodien un ceturtdien, 16.februārī. "Profesionāļu dienas" ir slēgts pasākums, ko iespējams apmeklēt tikai ar ielūgumiem.

Tostarp šodien plkst.12 notiks preses konference, kurā piedalīsies "Reaton" pārtikas zīmola attīstības vadītāja Baltijas valstīs Vija Tirzmale un Latvijas Restorānu biedrības prezidents Jānis Jenzis. Tāpat uzstāsies vairāki šefpavāri un restorānu īpašnieki.

Plkst.14 notiks diskusija "Pavārmākslas nākotne Baltijā. "Michelin" kā nozares attīstības garants", kur piedalīsies Jenzis, "Max Cekot Kitche" īpašnieks Maksims Cekots, Igaunijas pavāru asociācijas prezidents Taigo Lepiks, "Michelin" šefpavārs Hjūels Grifits, kā arī šefpavārs Saimons Vuds.

Savukārt ceturtdien, 16.februārī, plkst.14 notiks diskusija "Nozares ilgtspēja un virtuves darba efektivitāte", kurā piedalīsies Latvijas "Bocuse d’Or" akadēmijas prezidente un Pavāru kluba valdes locekle Svetlana Riškova, "Burgers 66" dibinātājs un šefpavārs Gints Aizupietis, Latvijas Korporatīvās sociālās atbildības platformas "CSR Latvia" vadītāja Agnese Alksne-Bensone un citi.

2021.gadā "Reaton" strādāja ar 54,308 miljonu eiro apgrozījumu, kas bija par 13,1% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus kompānijas peļņa pieauga vairākas reizes un bija 857 433 eiro.

"Reaton" reģistrēta 1991.gadā, un tās pamatkapitāls ir 1,3 miljoni eiro, liecina informācija "Firmas.lv". Kompānija pieder Borisam Gluhmanam (60,31%) un Nataļjai Jakovļevai (39,69%).