Dizaina priekšmetu zīmola "an&angel" internetveikala izveidē investēti 20 000 eiro

Rīga, 22.febr., LETA. Latvijas dizaina zīmola "an&angel" internetveikala izveidē investēti 20 000 eiro, aģentūrai LETA pastāstīja zīmolu pārvaldošās SIA "Angel Glass Design" direktore Agnese Garā-Nīmane.

Internetveikala izveidē ieguldīti uzņēmuma līdzekļi. Internetveikals pieejams vietnē "anangel.glass", un tā piedāvājumā ir plašs zīmola "an&angel" trauku klāsts, kā arī ierobežotās tirāžās izgatavotās kolekcijas. Pirkumus internetveikalā varēs apmaksāt ar pārskaitījumu, kā arī ar banku kartēm un "PayPal" interneta norēķinu sistēmu.

Zīmola "an&angel" traukus būs iespējams pasūtīt internetā, bet tos saņemt varēs pēc izvēles - pasūtītāja dzīvesvietā vai arī zīmola salonveikalā Rīgā, Antonijas ielā 24.

Jaunais realizācijas kanāls ir likumsakarīgs solis zīmola attīstībā, kas īpaši orientēts uz eksporta īpatsvara palielināšanu. Līdz šim zīmola produkcija bija pieejama vairākos dizaina veikalos, kā arī aptuveni gadu zīmola salonveikalā. No internetveikala ieceres līdz realizācijai pagājis aptuveni pusotrs gads, norāda Garā-Nīmane.

"an&angel" ir Latvijas inovatīva un funkcionāla stikla dizaina priekšmetu zīmols, kuru 2004.gadā radīja stikla mākslinieks Artis Nīmanis. Stikla priekšmetus ražo SIA "Angel Glass Design". "an&angel" radītie stikla dizaina objekti apvieno dizainu, praktisku pielietojamību un eksperimentālu jaunradi. "an&angel" kristāla un stikla trauku kolekcijas ir estētiski minimālistiskas, funkcionālas, bet ar savu individuālo raksturu.

Kā liecina "Firmas.lv" dati, "Angel Glass Design" apgrozījums 2014.gadā bija 184 216 eiro, bet peļņa - 3425 eiro. SIA "Angel Glass Design" dibināta 2004.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 4500 eiro.

"Angel Glass Design" īpašnieki ir "Expansion Capital Fund AIF" - 33,33%, SIA "Aconsult" - 22,22%, "C-NRG Management" - 22,22%, Garā-Nīmane - 11,11% un Nīmanis - 11,11%.