"Mūsa motors Rīga" apgrozījums pērn pieaudzis par 30%

Rīga, 26.jūn., LETA. Automašīnu tirgotājas SIA "Mūsa motors Rīga" apgrozījums pērn bija 59,498 miljoni eiro, kas ir par 30% vairāk nekā gadu iepriekš, bet uzņēmuma peļņa pieauga par 94,5% līdz 3,462 miljoniem eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmuma vadības ziņojumā norādīts, ka pagājušais gads uzskatāms par ekonomiski stabilu un ar zināmu ekonomisko attīstību.

Uzņēmums plāno elektroauto un hibrīdauto pārdošanas apjoma pieaugumu, ņemot vērā pircēju izrādīto pastiprināto interesi un valdības izsludināto "zaļā kursa" atbalsta programmu. Uzlabojoties automašīnu ražošanas kapacitātei un plašāka klāsta pieejamībai, uzņēmums plāno kāpināt pārdošanas apjomus. Tuvākā gada laikā Latvijas tirgū plānots piedāvāt vismaz astoņus jaunus modeļus. 

Tāpat "Mūsa motors Rīga" plāno veikt investīcijas autoservisa telpu un iekārtu renovācijā, kā arī piedāvās klientiem dažādus digitālos risinājumus, tostarp tiešsaistes rezerves daļu noliktavu, un drīzā nākotnē arī automobiļa konfigurēšanas un pasūtīšanas iespējas tiešsaistē.

"Mūsa motors Rīga" apgrozījums 2021.gadā bija 45,764 miljoni eiro un peļņa - 1,78 miljoni eiro.

Uzņēmums reģistrēts 1993.gadā, tā pamatkapitāls ir 539 880 eiro. "Mūsa motors Rīga" uz pusēm pieder SIA "VL Invest" un Igaunijā reģistrētājai "Automobilu Investicijas".