"Kalve Coffee" investējusi 75 000 eiro jaunas kafejnīcas izveidē

Rīga, 14.aug., LETA. Kafijas grauzdētava SIA "Kalve Coffee" investējusi 75 000 eiro jaunas kafejnīcas izveidē, aģentūru LETA informēja SIA "Kalve Coffee" pārstāvji.

"Kalve Espresso Room Nr. 3" atrodas Rīgā, Miera ielā.

Kafejnīcā paredzētas aptuveni 25 sēdvietas iekštelpās, kā arī vissezonas galdiņi un soli ar deviņām sēdvietām. Interjera dizainu veidojis dizaineris un uzņēmuma partneris Jānis Andersons, informē uzņēmuma pārstāvji.

Kā norāda uzņēmuma līdzdibinātājs Gatis Zēmanis, uzņēmums no apkaimes iedzīvotājiem saņēmis lielu skaitu vēstuļu ar vēlmi redzēt "Kalve" kafejnīcu tieši šajā rajonā.

Jaunā kafejnīca ir uzņēmuma ceturtā kafejnīca un veikals Rīgā. "Kalve Coffee" pieder kafijas grauzdētava Jaunmārupē, kā arī kafejnīcas Stabu ielā, Baznīcas ielā un Āgenskalna tirgū.

Vienlaikus uzņēmumā informē, ka "Kalve Coffee" apgrozījums pērn palielinājies gandrīz divas reizes un bija 2,121 miljoni eiro.

Jau ziņots, ka "Kalve Coffee" 2021.gadā strādāja ar 1,153 eiro apgrozījumu, kas ir par 28,8% vairāk nekā gadu iepriekš, bet uzņēmuma peļņa pieauga par 34,2% un sasniedza 54 025 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

"Kalve Coffee" reģistrēts 2017.gada janvārī, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 2800 eiro. Uzņēmuma īpašnieki ir Gatis Zēmanis (51%), Karlīne Egle (25%), Raimonds Selga (20%) un Jānis Andersons (4%).