Auto asociācijas valdes locekļa amatā iecelts Lipšāns

Rīga, 14.maijs, LETA. Biedrības "Auto asociācija" valdes locekļa amatā iecelts jurists un kādreizējais Labklājības ministrijas parlamentārais sekretārs Krišs Lipšāns, liecina informācija "Firmas.lv".

Darbu valdē turpina arī Auto asociācijas prezidents un Saeimas deputāts Andris Kulbergs (AS).

Lipšāns aģentūrai LETA skaidroja, ka valdes sastāvs tika paplašināts, lai viņa pārziņā nodotu ikdienas administratīvos darbus un plašākas pilnvaras pārstāvēt asociācijas intereses.

Viņš norādīja, ka asociācijā strādā vairāk nekā divus gadus, palīdzot kā eksperts gan juridiskajos, gan interešu pārstāvniecības jautājumos.

Papildu Lipšāns atzīmēja, ka asociācijas prioritārie uzdevumi ir nesamērīgi lielā dabas resursu nodokļa samazināšana, ēnu ekonomikas mazināšana autoservisu un rezerves daļu tirdzniecības nozarēs, transportlīdzekļu apdrošināšanas jautājumi, smagā komerctransporta "zaļināšanas" pasākumi un auto līzinga reklāmas aizlieguma novēršana.

Izmaiņas Uzņēmumu reģistrā iegrāmatotas pirmdien, 13.maijā.

Jau ziņots, ka Auto asociācija apvieno mehānisko transportlīdzekļu ražotājus, mehānisko transportlīdzekļu komponenšu un rezerves daļu ražotājus, importētājus, pilnvarotos auto tirgotājus, autorizētos mehānisko transportlīdzekļu remonta un tehniskās apkopes pakalpojuma sniedzējus.