"Mūsa motors Rīga" apgrozījums pērn pieaudzis par 4,5%

Rīga, 3.jūn., LETA. Automašīnu tirgotāja SIA "Mūsa motors Rīga" apgrozījums pagājušajā gadā bija 62,166 miljoni eiro, kas ir par 4,5% vairāk nekā 2022.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa palielinājās par 8% - līdz 3,741 miljonam eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kompānijas gada pārskata vadības ziņojumā norādīts, ka pagājušais gads uzskatāms par ekonomiski stabilu, bet ar zināmu attīstību.

"Mūsa motors Rīga" šogad turpinās strādāt pie jaunu zīmolu piesaistes, ņemot vērā pieaugošo interesi pēc elektroautomašīnām, kā arī attīstīt sadarbību ar rezerves daļu tirdzniecības platformām. Vienlaikus uzņēmums turpinās piegādāt transportlīdzekļus atbilstoši 2023.gadā noslēgtajiem darījumiem un publiskajiem iepirkumiem.

Tāpat "Mūsa motors Rīga" plāno investēt autoservisa telpu un iekārtu renovācijā, kā arī piedāvās klientiem dažādus digitālos risinājumus, tostarp rezerves daļas tiešsaistē un tuvākajā nākotnē arī automobiļa konfigurēšanas un pasūtīšanas iespējas tiešsaistē.

Būtiska globālā cenu pieauguma dēļ, kas sasniedz 30%, uzņēmums aktīvi risina jautājumus, kā optimāli apkalpot esošos un piesaistīt jaunus klientus, piebilsts vadības ziņojumā.

2022.gadā "Mūsa motors Rīga" strādāja ar 59,498 miljonu eiro apgrozījumu un 3,462 miljonu eiro peļņu.

Uzņēmums reģistrēts 1993.gadā, un tā pamatkapitāls ir 539 880 eiro. "Mūsa motors Rīga" uz pusēm pieder SIA "VL Invest" un Igaunijā reģistrētājai "Automobilu Investicijas". "VL Invest" pilnībā pieder Vitautam Tučkum.