"CCC Shoes Latvia" apgrozījums pagājušajā finanšu gadā bija 6,837 miljoni eiro

Rīga, 1.jūl., LETA. Apavu un ādas izstrādājumu mazumtirgotājs SIA "CCC Shoes Latvia" pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2023.gada 1.februāra līdz šā gada 31.janvārim un bija pirmais pilnais finanšu gads, strādāja ar 6,837 miljonu eiro apgrozījumu un 155 794 eiro peļņu, liecina informācija "Firmas.lv".

Gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka pagājušajā finanšu gadā uzņēmums strādāja tikai mazumtirdzniecības veikalos - sešos "CCC" zīmola veikalos un venā "HalfPrice" veikalā. Vienlaikus vadības ziņojumā minēts, ka pērn ir sasniegti izvirzītie finanšu mērķi.

Tāpat vadības ziņojumā norādīts, ka pagājušajā finanšu gadā uzņēmuma veikalu tīklā netika veiktas būtiskas papildu investīcijas, tā vietā veikti vairāki priekšdarbi un sagatavošanās pasākumi nomas līgumu atjaunošanai un esošo veikalu pārbūvei.

Tuvāko trīs gadu laiku "CCC Shoes Latvia" plāno atvērt līdz trim jauniem veikaliem, kā arī sākt e-komercijas darbību, teikts vadības ziņojumā.

Finanšu dati nav salīdzināmi, jo uzņēmums reģistrēts 2022.gada maijā un iepriekšējai pārskats iesniegts par nepilnu finanšu gadu. Finanšu gadā, kas ilga no 2022.gada 5.maija līdz 2023.gada 31.janvārim "CCC Shoes Latvia" strādāja ar 3,384 miljonu eiro apgrozījumu un 87 468 eiro peļņu.

"CCC Shoes Latvia" reģistrēts 2022.gada 5.maijā, un tā pamatkapitāls ir 2800 eiro. "CCC Shoes Latvia" vienīgais īpašnieks ir Polijas "CCC Spolka Akcyjna".