"Toi Toi Latvija" apgrozījums pērn pieaudzis par 18,4%

Rīga, 4.jūl., LETA. Pārvietojamo tualešu, konteineru un nožogojumu uzņēmums SIA "Toi Toi Latvija" pagājušajā gadā strādāja ar 4,16 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 18,4% vairāk nekā 2022.gadā, kamēr uzņēmuma peļņa pieauga par 44,4% - līdz 339 532 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka pērn viena no "Toi Toi Latvija" pamata klientu grupām - būvniecības segments - piedzīvoja tirgus attīstības sabremzēšanos, kas veicināja nobīdes uzņēmuma prognozēs par finanšu rezultātiem gada beigās. 

Tajā pašā laikā "Toi Toi Latvija" vadība norāda, ka uzņēmuma stratēģiski pareiza dalība iepirkumu konkursos rezultējās ar iegūtiem vairākiem nozīmīgiem objektiem, kas jebkurā gadījumā ļāva palielināt gan gada apgrozījumu, gan peļņu. Kompānijas vadība min, ka uzvarēto iepirkumu konkursu pozitīvā ietekme būs jūtama arī 2024.gadā.

Vienlaikus "Toi Toi Latvija" vadība sagaida, ka stratēģisku iepirkumu projektu īpatsvars kopējā apgrozījumā šogad pieaugs salīdzinājumā ar pagājušo gadu. Tāpat uzņēmuma darbību ietekmēs situācija būvniecības segmentā.

Pēc vadības ziņojumā minētā, šogad "Toi Toi Latvija" turpinās attīstīt digitālo risinājumu ieviešanu, kā arī kompānija modernizēs un paplašinās tehnisko parku un turpinās darbaspēka kvalifikācijas paaugstināšanas programmu.

2022.gadā "Toi Toi Latvija" strādāja ar 3,514 miljonu eiro apgrozījumu un 235 085 eiro peļņu.

"Toi Toi Latvija" reģistrēts 2004.gadā, un tā pamatkapitāls ir 313 031 eiro. Uzņēmuma īpašnieks ir Lietuvā reģistrētais "Toi-Toi Lietuva".