"VTU Valmiera" atklās jaunus reisus uz Rīgu un veiks izmaiņas autobusu kustībā

Rīga, 11.jūl., LETA. SIA "VTU Valmiera" atklās jaunus reisus un veiks izmaiņas autobusu kustībā, aģentūru LETA informēja "VTU Valmiera" Sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Bulmeistare.

No 22.jūlija atklās maršruta Rīga-Valmiera reisu plkst.21.20 no Rīgas Starptautiskās autoostas, ko izpildīs katru dienu.

No 1.septembra līdz 31.maijam katru dienu būs reiss maršrutā Valmiera-Rīga plkst.8.45 no Valmieras autoostas.

Atklās reisu Rīga - Rauna - Smiltene plkst.14.35 no Rīgas Starptautiskās autoostas un reisu Smiltene - Rauna - Rīga plkst.14.45 no Smiltenes autoostas, ko izpildīs katru dienu.

Tiks mainīts reisa Valmiera - Mazsalaca - Rūjiena atiešanas laiks no plkst.9 uz plkst.8.30 no Valmieras autoostas, ko izpilda katru dienu. Mainīts arī reisa Rūjiena-Rīga atiešanas laiks no plkst.18.05 uz plkst.18.15 no Rūjienas autoostas, ko izpilda no pirmdienas līdz sestdienai.

Izmaiņas veiktas, atsaucoties pasažieru ierosinājumiem un VSIA "Autotransporta direkcijai" paredzot izmaiņas līgumsaistībās ar "VTU Valmiera" par sabiedriskā transporta pakalpojuma nodrošināšanu desmit gadu periodā.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka pasažieru pārvadātājs ar autobusiem SIA "VTU Valmiera" pagājušajā gadā strādāja ar 9,548 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 14,1% vairāk nekā gadu iepriekš, bet uzņēmuma peļņa samazinājās par 55,1% - līdz 127 382 eiro.

"VTU Valmiera" reģistrēta 1991.gadā, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 1,69 miljoni eiro. "VTU Valmiera" īpašnieks ir Valmieras novada pašvaldība.