Informēs par šā gada vērienīgākajiem seguma atjaunošanas darbiem Kārļa Ulmaņa gatvē

Rīga, 17.jūl., LETA. Šodien plkst.10 Rīgas domes pārstāvji informēs par šī gada vērienīgākajiem seguma atjaunošanas darbiem Kārļa Ulmaņa gatvē un citiem plāniem, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

Pasākumā piedalīsies Rīgas domes priekšsēdētājs Vilnis Ķirsis (JV), Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV), Ārtelpas un mobilitātes departamenta Satiksmes infrastruktūras pārvaldes priekšnieks Andrejs Urtāns un ceļu būves firmas SIA "Vianova" būvdarbu vadītājs Jānis Strazdiņš.

Pasākums notiks Kārļa Ulmaņa gatvē 88a, pie veikala "Maxima".

Kā ziņots, dome nolēma par vairāk nekā 9 miljoniem eiro atjaunos ielas segumu Kārļa Ulmaņa gatvē. Ielas segumu plānots atjaunot Kārļa Ulmaņa gatvē no Gramzdas ielas līdz pilsētas robežai, posmā no Liepājas ielas līdz Jaunmoku ielai un posmā no Jaunmoku ielas līdz Gramzdas ielai un paralēlajās joslās abos virzienos.

Kopējās projekta izmaksas ir 9 060 000 eiro. No tām 7 701 000 eiro plānots aizņemties valsts kasē.

Konkursā par Kārļa Ulmaņa gatves seguma atjaunošanu posmā no Liepājas ielas līdz Jaunmoku ielai uzvarēja Ceļu būves uzņēmums SIA "Binders", kas darbus veiks par 974 632 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN).

Seguma atjaunošanu Kārļa Ulmaņa gatves posmā no Jaunmoku ielas līdz Gramzdas ielai un paralēlajās joslās abos virzienos veiks SIA "Vianova" par 2,8 miljoniem eiro bez PVN.

Šī firmas veiks arī Kārļa Ulmaņa gatves seguma atjaunošanu posmā no Gramzdas ielas līdz pilsētas robežai par 2,6 miljoniem eiro bez PVN.

SIA "Binders" apgrozījums pērn bija 107,292 miljoni eiro, bet peļņa 7,592 miljoni eiro.

"Binders" reģistrēta 1993.gadā, un tās pamatkapitāls ir 5,852 miljoni eiro.

"Binders" īpašnieki ir SIA "Nule 7" (40%), kuras patiesais labuma guvējs ir Armands Garkāns, SIA "Taino 1" (30%), kuras patiesais labuma guvējs ir Alvis Tanbergs, un SIA "Trustee" (30%), kuras patiesais labuma guvējs ir Normunds Luste.

Savukārt SIA "Vianova" reģistrēta 2011.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2840 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmums vienādās daļās pieder Sandim Zvidriņam un Aivaram Bricītim.

2022.gadā SIA "Vianova" strādāja ar 18,43 miljonu eiro apgrozījumu un 700 000 eiro peļņu.