Loģistikas uzņēmuma "Sonora ekspedīcija" apgrozījums pērn samazinājies par 12%

Rīga, 27.jūl., LETA. Loģistikas uzņēmums SIA "Sonora ekspedīcija" pagājušajā gadā strādāja ar 59,535 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 12% mazāk nekā gadu iepriekš, bet uzņēmuma peļņa saruka par 9,5% - līdz 4,221 miljonam eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kompānijas gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka pēdējos gadus uzņēmums aktīvi veidojis noliktavu tīklu, piedāvājot klientiem plašāku pakalpojumu klāstu. Tāpat uzņēmums ir attīstījis sadarbību ar ārvalstu partneriem un aģentiem.

Šogad "Sonora ekspedīcija" plāno intensīvu darbu pie jaunu pakalpojumu izstrādes ārvalstu klientiem. Tāpat plānota būtiska izdevumu optimizācija, pārskatot darbības procesu organizāciju.

"Sonora ekspedīcija" ir Latvijas transporta un ekspeditoru kompānija, kas specializējas auto un projektu pārvadājumu organizēšanā, kā arī konteineru un citu kravu pārvadājumos, izmantojot gan auto, gan dzelzceļa un jūras transportu.

2022.gadā "Sonora ekspedīcija" strādāja ar 67,628 miljonu eiro apgrozījumu un 4,662 miljonu eiro peļņu.

Uzņēmums "Sonora ekspedīcija" reģistrēts 2000.gadā, un tā pamatkapitāls ir 7113 eiro. "Sonora ekspedīcija" kapitālā 55% pieder AS "Sonora", kuras patiesais labuma guvējs ir Jānis Mozga, bet 45% pieder Uldim Bataragam.