Alkoholisko dzērienu tirgotāja "Riga Spirits & Wine Outlet" apgrozījums pērn samazinājies par 9,3%

Rīga, 30.jūl., LETA. Alkoholisko dzērienu tirgotājs SIA "Riga Spirits & Wine Outlet" pagājušajā gadā strādāja ar 18,44 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 9,3% mazāk nekā gadu iepriekš, taču uzņēmuma zaudējumi saruka 2,8 reizes un bija 32 189 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka 2023.gadā uzņēmums aktīvi strādāja, realizējot zīmola popularizēšanu un jaunu klientu piesaistes pasākumus, izmantojot interneta un mediju iespējas.

Vadības ziņojumā norādīts, ka jauno veikalu apgrozījums vēl nav sasniedzis optimālo līmeni, tomēr kopējie finanšu stabilitāti raksturojošie rādītāji ir labi.

"Riga Spirits & Wine Outlet" turpinās darbu pie tirdzniecības apmēru palielināšanas. Uzņēmums plāno realizēt jaunas biznesa idejas, veicot vietējā un ārējā tirgus izpēti preču realizācijas palielināšanai, kā arī attīstīt sadarbību ar partneriem Eiropas Savienības valstīs.

2022.gadā "Riga Spirits & Wine Outlet" strādāja ar 20,324 miljonu eiro apgrozījumu un 89 701 eiro zaudējumiem.

Uzņēmums reģistrēts 2009.gadā, un tā pamatkapitāls ir 14 200 eiro. "Riga Spirits & Wine Outlet" vienlīdzīgās daļās pieder Dainim Šulcam, Gintam Caunem, Oļegam Lūkinam un Andrim Lūkinam.