Remonta dēļ Ventspilī nākamnedēļ nebūs karstā ūdens

Rīga, 31.jūl., LETA. No pirmdienas, 5.augusta, pusnakts līdz trešdienas, 7.augusta, plkst.6 Ventspilī Ventas kreisajā krastā būs pārtraukta siltumenerģijas padeve karstā ūdens sagatavošanai, aģentūru LETA informēja SIA "Ventspils siltums".

Siltumenerģijas padeves atslēgums saistīts ar plānotajiem remontdarbiem katlumājā Brīvības ielā 38, kur pašlaik norit rekonstrukcija, lai uzstādītu divus jaunus šķeldas katlus.

Uzņēmums aicina iedzīvotājus šajā laika periodā savos mājokļos noslēgt karstā ūdens padeves ventiļus, lai skaitītāji neuzskaitītu ūdens patēriņu.

Lai arī iepriekš bija plānots ilgāks siltumenerģijas atslēguma laiks, "Ventspils siltums", reaģējot uz tūrisma nozarē strādājošo uzņēmēju lūgumiem, pārskatījusi veicamo darbu apjomu, atliekot dažu plānoto remontdarbu izpildi uz nākamo vasaru.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Ventspils siltuma" apgrozījums 2023.gadā bija 10 miljoni eiro, bet kompānijas peļņa bija 105 089 eiro. "Ventspils siltums" reģistrēta 1991.gadā, un tās pamatkapitāls ir 5 341 410 eiro. "Ventspils siltuma" vienīgā īpašniece ir Ventspils pašvaldība.