Būvfirmas "Rere būve" apgrozījums pērn audzis par 31,1%

Rīga, 26.aug., LETA. Būvniecības uzņēmums SIA "Rere būve" pagājušajā gadā strādāja ar 14,888 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 31,1% vairāk nekā 2022.gadā, kā arī uzņēmums guva 908 492 eiro peļņu pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka pērn turpinājās Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas būves Hipokrāta ielā pārbūve par aptiekas loģistikas ēku, kā arī stacionārus savienojošas virszemes pārejas izbūve. 

Pērn kompānija veikusi arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) depo izbūvi Priekulē, Dagdā, Ilūkstē un Iecavā. 

Tāpat pērn turpinājās pilnsabiedrības "Bererix", kuras biedrs ir "Rere būve", darbi dzelzceļa projekta "Rail Baltica" Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas un dzelzceļa tilta pār Daugavu būvē. 

Šogad uzņēmums turpina Latvijas Universitātes Rakstu mājas būvniecību, Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas aptiekas būvniecību, "Rail Baltica" Rīgas Centrālās stacijas būvdarbus un VUGD depo būvdarbus Priekulē, Dagdā, Ilūkstē un Iecavā.

Vadības ziņojumā teikts, ka pastāv ekonomiskās attīstības nenoteiktība, taču uzņēmuma vadība uzskata, ka "Rere būve" spēs pārvarēt radušos situāciju.

"Rere būve" apgrozījums 2022.gadā bija 11,359 miljoni eiro, kā arī uzņēmums strādāja ar zaudējumiem 381 595 eiro apmērā.

"Rere būve" reģistrēta 2014.gadā, un ir "Rere grupas" uzņēmums, kas nodarbojas ar pilna cikla būvniecību, rekonstrukciju un restaurāciju. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir AS "Rere grupa", kurā ietilpst arī uzņēmumi "Rere vide" un "Rere meistari". "Rere grupas" lielākie īpašnieki ir Ainārs Pauniņš un Didzis Putniņš.